doezoo leens korting

beestjes. Het dierenpark is erg verzorgd en een wandeling er doorheen is zeker de moeite waard. Kinderen kunnen hier lekker spelen en hun energie kwijt. Behalve een groot aantal insecten herbergt het centrum ook insectenetende planten en -dieren tegen, zoals hagedissen, neusberen, kikkers, spinnen en slangen. Vind jij insecten ook zo interessant en durf je ze van heel dichtbij te bewonderen? Dan hoeft het natuurlijk niet. Kortom, een avontuurlijke dag uit. Spelenderwijs maken de bezoekers kennis met deze dieren en ontdekt men welke plaats de diverse insecten in de kringloop innemen. Ontdek de wondere wereld van insecten en andere vreemde beesten. Hoogtepunten van DoeZoo Insektenwereld. Wie graag wil horen hoe het zit, volgt de rondleiding.

Voorheen alleen insecten, maar tegenwoordig veel meer! De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs.

Rookbeleid: Verboden te roken, honden toegestaan: Nee. In het dierenpark vind je een grote speeltuin met springkussen en zandbak. Openingstijden, maandag t/m zaterdag.00 tot.00 uur. Ze ruimen rommel op, helpen planten met het verspreiden van stuifmeel. Bezoek dan snel Insektenwereld in het Groningse Leens! Want naast boerderijdieren zijn hier nog veel meer dieren. Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de anwb-winkel. Mensen met een beperking zijn in dit park naast de verzorging van de dieren ook actief in de horeca, onderhoud en overige delen van het park. Voor de actuele openingstijden zie kopje openingstijden op deze site! Durf jij een slang om je nek te houden? Het hoeft niet alleen te blijven bij kijken, zelfs proeven mag!

Adidas kortingscode 25, New york pizza kortingscode folder, Smartphone korting betrouwbaar, 30 korting lion king,