praxis 30 korting op alles

sparen én kan inwisselen. Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. De 25 korting is niet geldig bovenop aanbiedingen, maar de klant krijgt wel de meest gunstige prijs: Als de folderprijs niet voordeliger is, dan wordt de 25 korting berekend. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingspas brugge (keuze)kortingsbonnen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, zo ontvang je elke week alle acties, geven je advies en tips en helpen we je met elke klus in huis. MMenu 462Verlopen, praxis Aanbiedingen, naar dealNaar deal sep 27e, vrijdag vanaf.00 uur online en zaterdag 29 september van.00 tot.00 uur 25 korting op bijna alles* ook in de winkel.

Actiecode aqua zoo korting
Collect & go kortingsbon
Sicomputers korting

De korting wordt online in de winkelmand verrekend en bij het ophalen van de producten in de winkel wordt de korting niet nog een keer aan de kassa berekend. Je korting wordt nu verrekend met het totaalbedrag. Over ons, belangrijk om te weten, vouchercode.V. De reservering kan op zaterdag 29 september vanaf.00 uur worden opgehaald. Online: 25 korting op het gehele assortiment is uitsluitend geldig vanaf vrijdagavond 28 september.00 uur tot zaterdagochtend 29 september tot.00 uur.

Praxis kortingscode, korting voor september 2018 Praxis korting, aanbiedingen acties! 30, korting op alle jaloezien en rolgordijnen