auto kopen zonder inruil hoeveel korting

voor Amslod Highland en de Newton. Door omstandigheden kon ik geen grote afstanden meer fietsen. De bezorging verliep ook goed. Ik had gemaild naar aanleiding van een probleem en binnen een kwartier werd er al teruggebeld. S'maandags gebeld en dinsdag was er al een monteur. Zo brengt Amslod weer licht in de duisternis! K-care GarantiePlus is van begin tot eind helemaal in handen van Kawasaki. Super tevreden en geniet met volle teugen van mijn soms erg lange fietstochten met de camera en mijn mooie Amslod fiets van de natuur. Ook fijn dat je licht aangaat wanneer het donker wordt. Rardu., Maastricht Sterke punten: Perfect nakomen van afspraken,een correct verkoop / voorlichting vraagd of ze Ebike hadden met pakezel functie want ik had een boodschappen fiets nodig, voor geaccidenteerde wege in Maastricht / Zuid Limburg, en mijn Ebike voldoet hier perfect aan na een proefrit.

Daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt en jullie hebben dit ook terug betaald. Toppie 0/10 Denise Wabr, Sterke punten: Zijn gisteren langs geweest en dit was al super goed bevallen. Ik geef 4 sterren dat houd jullie allert. Ik denk dat net als bij auto 's er geen echt slechte meer bestaan maar dat vooral de dealer cq de organisatie steeds belangrijker wordt en dit is bij amslod zeer goed verzorgt Joop Andeweg, Dordrecht Sterke punten: Dank michael van Amslod.Achterlicht werkte niet meer. John Bruens, Sterke punten: Top e-bike!

auto kopen zonder inruil hoeveel korting

We pakken veel vaker de fiets voor een boodschapje en de auto staat soms dagen in de garage. Petra Dijkxhoorn, Sterke punten: Prima fietsen, geen negatieve punten wim en alie Scheffer, Sterke punten: Ben zeer tevreden over mijn Amslod Hamilton. Dat noemt men service. Geen gedram zoals bij een andere aanbieder. Dan komt er een bepaald gevoel en ga je zaken doen met het bedrijf. Door de geweldige service staan er hier tot volle tevredenheid inmiddels vier Amslod fietsen. Wat een plezier op onze pas gekochte Astons. Gefeliciteerd met de nieuwe winkel! Elly Huisman, Sterke punten: In juli 2017 hebben wij er 2e-bikes gekocht na zeker 25jaar niet te hebben gefietst zijn we nu verslaafd geworden en maken we tochten van 30 tot 35 km n we hoeven pas na 4 tochten weer op te laden super. Marry menger-spijker, wijhe Sterke punten: de snelle en goede service van amslod Toelichting: ik heb mijn amslod nu 1jaar en ben nog steeds zeer tevreden.

Hemel dress korting, 30 korting on your feet, Plopsa coevorden kortingsbon,