korting studentenkaart kinepolis

eens op café, restaurant, in een leuke juwelenwinkel of bij je sportclub te polsen naar een 'studentendeal'. . De goedkope abonnementen op tijdschriften en kranten smijten ze bijna naar je hoofd. . Hiervoor moet je wel de Kinepolis Studentenkaart aanvragen, deze is ook gratis! Software, ook op wat je op die computer installeert kan je korting krijgen. Eet en drink best ook iets op voorhand, of je weekbudget gaat er meteen aan. Als je je portefeuille leegmaakt om op reis te vertrekken, laat die studentenkaart dan maar zitten. Al moet je opletten voor extra kosten voor 3D- en langspeelfilms. Bij Dell kunnen studenten dan weer lid worden van de 'Vip-club' en zo een korting incasseren.

Kinepolis Student Card Kinepolis Belgikorting studentenkaart kinepolis

Dat betekent: 0,91 cent per. Kapper, de meest exclusieve kappers doen het allicht niet, maar heel wat anderen wel. Abonnementen op tijdschriften en kranten, je zal de stapels folders wil zien liggen in de gangen van de campus. Computers, sommige universiteiten en hogescholen hebben een contract met een computerbedrijf en bieden zo laptops aan voor een prijsje. Ook daarbuiten kun je in elektrozaken als student soms op speciale acties botsen. Laat ook je vrienden zich inschrijven zodat jullie samen kunnen genieten van alle kortingen. Daar staat tegenover dat het wel op maar op 2 apparaten gebruikt mag worden in plaats van. Zelfs in China kan je met je kaart terecht. . Time -magazine, goedkoper dan een brood. Zo beloven de meeste cinemas goedkopere kaartjes. Tip: Nadat je de studentcard hebt aangevraagd, schrijf je dan ook in voor hun maandelijkse nieuwsbrief, want dan krijg je een gratis film ticket voor op je verjaardag.

Een voordelige prijs voor bioscoopevents Én een gratis filmticket voor je verjaardag! En dat met kortingen van 19 tot 80 (!). Apple stunt al enkele jaren met een eigen studentenkorting. Of log in met Facebook, verbind met Facebook, voordelen Kinepolis Student Card 25 korting op alle films 10 korting op snacks en drank. Als je student bent kun je ook fikse studentenkorting en gratis filmtickets Kinepolis krijgen. .