libelle zomerweek kaarten korting

In het weekend samen goedkoop met de trein? Een trein actie nodig? Bestellen kan via: /Lentetoer. Ontdek Belgi en reis dezelfde dag nog terug of maak er een stedentrip van en boek er een goedkope hotelovernachting bij! NS Dagretour Frisdrank en Snacks bij Delifrance T/m 30 september 2016 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een NS dagretour voucher Frisdrank Snacks bij Delifrance voor 19! Zo informeren wij onze volgers al ruim 3 jaar van de laatste OV aanbiedingen, kortingsacties en mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes. Deze kaart kost tijdens de actie periode eenmalig 29, waarmee duizenden Nederlands jaarlijks tientallen tot honderden euros besparen. Een NS Weekenddagretour voor 18, een dal dagkaart voor 19 en een NS dagretour voor. Bespaar op uw reiskosten en kijk regelmatig op deze pagina, want wij willen jou op de hoogte brengen van de laatste trein acties! Houdt er rekening mee dat de NS Groepstickets geldig zijn in de daluren en in het weekend de hele dag.

Libelle zomerweek kaarten korting
libelle zomerweek kaarten korting

Goedkope treinkaartjes in 2018! Tevens worden er combitickets dagretour entreetickets aangeboden, tegen minimale tarieven om treinuitjes te stimuleren. Libelle Zomerweek t/m bestelt u voor 28,- een NS dagretour Almere busreis van Almere Centrum naar het Almeerderstrand een toegangsbewijs voor de Libelle Zomerweek. Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Bestellen kan via: /AHdagkaart, nS dagretour 19 (Oktober 2018 opzoek naar een goedkope NS Dagretour? Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze treinkaartjes actie zelfs al verkrijgbaar voor 25! Voor 35,- bestelt u de Trein dagretour en wordt u met de bus bij de hoofdingang van het terrein afgezet. Aanbiedingen zijn verkrijgbaar van 10 t/m 20 euro, waarmee burgers zoo arnhem kortingsbon een dagje weg per trein weer aantrekkelijk wordt.

T/m 31 augustus 2018 te bestellen en te gebruiken t/m Bestellen kan via: /Spoordeelwinkel, treinkaartjes 24 (VakantieVeilingen in oktober 2018 bestelt u bij VakantieVeilingen voor 24 een set van 2 treinkaartjes (enkele reis) die u op 2 verschillende dagen kunt gebruiken. Bestellen kan via: /DalVoordeel NS Treinpakkers (januari 2018) T/m zijn er weer treinpakkers verkrijgbaar bij. Voor 18,- is het mogelijk om een dagretour kiosk voucher te kopen, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 09:00 uur en een warm drankje appelflap of boterkoek kunt afhalen. Trein Entree Keukenhof De bloemen staan weer in bloei en Keukenhof 2016 is dan ook weer geopend van eind maart t/m midden mei! Zo kunt u al naar Zuid-Frankrijk per Zon-Thalys voor dit minimale tarief! Een Dalvrij Dagkaart van Kruidvat voor 15,99, 2 voor 14,99 p/s en 3 of meer voor 13,99 p/s. De NS Meereiskaart is te bestellen bij de Spoordeelwinkel geldig en verkrijgbaar t/m 28 februari 2018. De AH dagkaart is online te bestellen en verkrijgbaar in vestigingen, waarna u het reisproduct per wegwerp OV Chipkaart ontvangt (ideaal).