petitie korting wajong

is geworden door een ziekte of ongeval en niet meer kan werken, krijgt een Wajong-uitkering. Volgens Gijs van Dijk (PvdA) moet nu alles op alles worden gezet om de korting ongedaan te maken. Vr 2015 was de toegang tot de Wajong minder streng. Hoezo korting op de Wajonguitkering? Bijvoorbeeld: ze kunnen niks, ze zitten in een rolstoel, ze zijn niet goed bij hun hoofd.". Wajongers, mensen met een arbeidsbeperking, hebben nog altijd veel moeite om een baan te vinden.

In het manifest, dat voorjaar 2017 naar de Tweede Kamer en de formateur werd gestuurd, wordt het toekomstige kabinet opgeroepen om de structurele bezuiniging van 1,8 miljard op de werkgelegenheid voor kwetsbare groepen met ruim 400 miljoen per jaar te verzachten. . Ik teken de petitie. Tijdens het Sociaal Akkoord van 2013 is afgesproken dat de marktsector tot 2025 in totaal 100.000 garantiebanen zal creren en de overheid.000.

Dolfinarium kaartjes korting, Belkum bikes kortingscode, Movie park kortingscode,

Houd deze website in de gaten, binnenkort maken we meer activiteiten bekend. We moeten actie blijven voeren.". Zorgen wethouders, volgens een manifest, ondertekend door 267 wethouders, ontbreekt het veel gemeenten hiervoor op dit moment aan geld doordat er in de praktijk veel meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn dan vooraf werd verwacht. Het is een uitkering voor jonggehandicapten die voor hun 18e jaar arbeidsongeschikt zijn geraakt, bij geboorte, na een ziekte of aandoening, of door een ongeval. Kitty Jong van FNV over de korting op de Wajong-uitkeringen 'Ik solliciteer me suf een van de Wajongers die dreigen te worden gekort, is Lidia van der Klei. Ja, ik steun de oproep van de FNV Wajonggroep. Maar vooral wijzen zij erop dat de beloofde banen er niet zijn. Maar Van Dijk geeft niet.

Petitie: Tegen de korting op de Wajong Tweede Kamer der Staten
Steun FNV Wajonggroep actie: geen baan, geen korting!
Onrust onder Wajongeren over dreigende korting - EenVandaag
Praat mee op het Wajong-forum - Forum UWV Perspectief