eenmalige korting in het engels

hop off bus tickets en 20 korting op de top. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van de metro, bus (TMB tram (tram treinvervoer in de stad (FGC). Sagrada Familia Toren en Audioguide in het Engels). Als de bestelling al is geplaatst kan er naderhand geen gebruik meer gemaakt worden van de kortingscode.

Met de Barcelona Card reist u gratis met het openbaar vervoer, heeft u gratis toegang tot vele musea en attracties en ontvangt u vele andere kortingen. . Het is gemakkelijk, flexibel en goedkoop: heel Barcelona is binnen handbereik.

49,00, barcelona, barcelona Articket, een aanbeveling voor de echte kunstliefhebber! Kenmerken van body worlds, gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. Tip: Maak van jouw uitstapje naar Amsterdam een volwaardige stedentrip! Selecteer de kortingskaart die past bij uw wensen. In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Inclusief: een interessante tour met ervaren gids (engelstalig) in en rondom de Sagrada Familia, Park Guell tickets, airport transfer, hop on hop off bus tickets en 20 korting op de top. Inclusief: een interessante tour met ervaren gids (engelstalig) in en rondom de Sagrada Familia, Park Guell tickets, airport transfer, hop on hop off bus tickets. U reist terug in het verleden waardoor u een groter begrip zult. Barcelona heeft zeer veel mooie en interessa. Een aanbeveling voor de echte kunstliefhebber! Met de Hola Transport Card kunt u ongelimiteerd reizen in Barcelona met het openbaar vervoer.

Next direct kortingscode
Fun forest korting venlo
Alles voor bbq kortingscode