korting fitness ohra

vragen of wil je meer informatie? In dat geval kan de korting bij ohra helaas even wat minder voordeel bieden. Je profiteert van extra korting op allerlei behandelingen en hulpmiddelen. En: alle kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder zonder tussenkomst van ohra. Ohra is onderdeel van Delta Lloyd en heeft ongeveer 800.000 verzekerden. Verder is op deze pagina een overzicht te vinden van bedrijven die al collectieve afspraken hebben gemaakt met ohra. Nee hoor, want bij veel zorgverzekeraars mag je alleen naar een zorgverlener waar zij een contract mee hebben. Diabetes Vereniging Patintenvereniging voor mensen met diabetes. Hieronder vindt u meer informatie over een collectieve zorgverzekering van ohra zowel voor werkgevers als voor werknemers. Bedrijven en organisaties die al collectieve afspraken hebben gemaakt met ohra. En een verrassing, tNT Express medewerkers krijgen onze module ohra Gezond helemaal gratis.

Met je ohra Zorgverzekering krijg je korting op verschillende
Voordeel bij jouw ohra Zorgverzekering
Beweegprogramma - vergoeding ohra Zorgverzekering
Werken aan je gezondheid - Ohra

Korting op tijdschriften, de sauna of een dagje uit. Bijvoorbeeld met fitness of een ehbo of AED cursus. Lees welke vergoeding je in 2018 ontvangt voor een beweegprogramma.

Anbo Belangenorganisatie voor senioren. En moet je soms een gedeelte bijbetalen als je naar een zorgverlener gaat waar geen contract mee. Je kunt kiezen uit verschillende sportscholen. U kunt korting krijgen ontspanningsactiviteiten: saunabezoeken en tijdschriften. TNT Express medewerkers profiteren van collectief voordeel op de ohra Zorgverzekering. Donorpolis Mensen die geregistreerd staan als donor. HCC Vereniging voor computergebruikers. Je kunt dan uiteraard eerst profiteren van het aanbod bij de sportschool, voor je van de korting van ohra gebruik maakt.

Werken aan je gezondheid.
Iets dat iedereen eigenlijk wel wil.
Maar wat vaak toch lastiger is dan je denkt.

Kortingscode koningin juliana toren
Puma korting zalando
Duinrell korting kruidvat
Korting centerparcs baby