sauna helmond openingstijden

well as you can improve your swimming skills. Badkleding-mag-dag: woensdag, op vrijdag en in het weekend geldt een toeslag van 3,95.p. Betaal je gewonnen veiling binnen 5 dagen, daarna kun je jouw e-tickets downloaden. Op badkleding-mag-dag is het toegestaan om zowel met als zonder badkleding van de faciliteiten gebruik te maken. Deelname aan het gratis belevenisprogramma met.a. Het e-ticket is je toegangsbewijs en je ontvangt 1 ticket per persoon. Laat je inspireren door de vele wellnessfaciliteiten en laat je op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes. Wellnessresort Helmond biedt een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. Wellnessresort Helmond beschikt niet over gescheiden kleedruimtes. Gasten die geen badkleding willen dragen kunnen zo toch 7 dagen per week terecht bij de Vitae Wellnessresorts. Wellnessarrangement bij Wellnessresort Helmond in Noord-Brabant.

De Kuusi scrub heeft een subtiele geur van honing. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling zorgen ervoor dat je hier helemaal kunt ontspannen. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Een badkleding-mag-dag is ideaal als je voor het eerst naar een wellnessresort gaat.sauna helmond openingstijden

10x heel voordelig naar de sauna voor slechts 11,99 per bezoek.
Kom een dag of avond ontspannen bij Wellnessresort Helmond.

Saunadag rasulbehandeling in Wellnessresort Helmond (2.). There were really lots of different kind of pools, saunas, relax rooms, lounges outside, hammock, etc. De koks van het wellnessrestaurant verrassen je met de lekkerste gerechten. Aanbieder, extra verplichte kosten 5,- administratiekosten VakantieVeilingen, toeslag op bepaalde dagen (zie data). Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness. Which you can use and enjoy your time there.

Sauna helmond openingstijden
sauna helmond openingstijden

Veteranenpas korting sauna
Museum beeld en geluid openingstijden