bioscoop korting kinepolis

en alle andere volwassenen met een jong hart aan kindertarief genieten van alle familie films. Profiteer van B2B-kortingen, profitez de réductions B2B, trakteren op film was nog nooit zo voordelig. Prijzen geldig tot, eenheidsprijs .25 BTW A compris.

Bioscoop korting kinepolis
bioscoop korting kinepolisbioscoop korting kinepolis

Ben je nog een student? Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar de bioscoop op voorwaarde dat ze plaats nemen bij.

Let op: de korting is geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties. Kinderen zien er voor hun zesde alle Godfather-films. Saviez-vous qu'en tant qu'entreprise, vous bénéficiiez d'une importante réduction? Offrir une séance de cinéma n'a jamais été aussi avantageux. Zoek een bioscoop uit en pak die korting! Vergeet dan je Kinepolis. Wist je dat je als bedrijf geniet van een fikse korting? De Family Card is verkrijgbaar aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop voor slechts 49,75 en geeft recht op 5 filmzitjes voor films met het 'Familie' label. Je herkent deze films makkelijk aan hun 'Familie' label.

Bioscoop korting kinepolis
bioscoop korting kinepolis