altijd korting jaar connexxion

Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Wat kan ik met deze website? Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het. 40 korting voor scholieren (12 t/m 18 jaar). Je kunt ze vergelijken op bijvoorbeeld kosten en geldigheid in een bepaalde regio door de filters aan de linkerkant te gebruiken.

Altijd Korting Jaar Connexxion shopaltijd korting jaar connexxion

Altijd Korting Maand Connexxion shop Altijd Korting abonnement Jaar - Abonnementen Altijd Korting abonnement Maand - Abonnementen

De abonnementen zijn te koop in de webwinkel van de vervoerder die in die regio rijdt, bijvoorbeeld GVB, Connexxion of Arriva. Volwassenen (19 t/m 64 jr) 17,50? OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Voorwaarden, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. Je krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer je het abonnement bij een oplaadpunt in de buurt op de OV-chipkaart kunt zetten. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Altijd Korting geldt bovenop de 34 leeftijdskorting (leeftijdscategorie 4 t/m 11 jaar en 65). Wanneer is Altijd Korting jaar interessant? Voor overige reizigers: bij meer dan 87,50 per maand of meer dan 875,00 per jaar aan saldoreizen.