ov kaart 65 korting

hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Betrouwbaar, kaartje2go is het best getest door Vara Kassa en de Consumentenbond. Met deze kaart krijgen kinderen en 65-plussers korting. Pak deze codea7jz, de kortingscode is niet geldig op de verzendkosten. Wanneer je met het openbaar vervoer in Rotterdam reist, moet je de ov-chipkaart gebruiken.

ov kaart 65 korting

Dit is een eenmalige Ov-chipkaart waarmee je een dag lang onbeperkt gebruik mag maken van het openbaar vervoer (bus, tram, metro en de Waterbus maar niet alleen in Rotterdam maar in de hele Metropoolregio Rotterdam en Den Haag. Optie 3: Wegwerp OV-chipkaart, als je Rotterdam als toerist of slechts een paar dagen per jaar bezoekt, kun je een wegwerp OV-chipkaart gebruiken. De kaart is niet geldig in nachtbussen. Hoe reis je met de OV-chipkaart? Reizen met de OV-chipkaart is heel erg gemakkelijk: het enige wat je moet doen is de OV-chipkaart vlak voor een automatische kaartlezer houden wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Wanneer je bijna dagelijks met het openbaar vervoer reist dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijk OV-chipkaart of een anonieme OV-chipkaart. Kies een leuke kaart uit en personaliseer hem met eigen fotos tekst en icoontjes! Geldig t/m oktober 2018 20 korting op alles bij Albelli met deze kortingscode. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. Wil je een andere soort OV-chipkaart gebruiken in tram of bus of reizen met metro of trein, dan moet je je OV-chipkaart aanschaffen voordat je gaat reizen. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Pak deze code393d, geldig t/m augustus 2018, kortingscode: 20 korting op alle foto-uitnodigingen bij Greetz.ov kaart 65 korting

Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist. Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen. Anders krijg je de korting niet.