50 korting palestra

geneeswijzen bij Palestra. Niet te combineren met badenkaarten, arrangementen en andere acties. Bekijk hier de voucher, just For You Sessie, deze sessie omvat een opgieting met etherische olin en is inclusief een hydraterende minipakking of scrub voor uw huid. Palestra Sports heeft per 1 augustus 2015 weer een samenwerkingsverband met de stadspas Amsterdam. Lekker voor bij de koffie of thee! Ben je toevallig op vakantie in het park, dan is het wellness-centrum een prima plek om even in je eentje te genieten van wat welverdiende ontspanning. Mis geen Palestra aanbieding! Het zorgt voor ontspanning en innerlijke rust!

De sessie wordt iedere dag verzorgd.15 uur en kost slechts 2,50. Tijdens de behandeling kunnen diepgewortelde gevoelens ineens omhoog borrelen, maar dat is goed voor het lichaam. Klankschaalmassage, tijdens de klankschaalmassage gaat de masseur aan de slag met klankschalen met ieder hun eigen geluid.

Bekijk onze wellness faciliteiten, arrangementen, voor u, als bezoeker van Palestra, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. In de Achterhoek vind je Sauna, Beauty Body centrum Palestra, om precies te zijn bij het Landal-park Stroombroek.

Couponcode korting ns
Winterschilder korting
Karten tilburg korting
Hengelhoef met korting

Weet je niet zo goed in welke je moet beginnen? Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Palestra korting! Langer dan een dagje genieten van Palestra beauty wellness? Kom en ontdek het culinaire lekkers van de Achterhoek. Hierbij maakt de masseur gebruik van fysieke druk op het lichaam, waarbij duimen, vingers, handpalmen en ellebogen worden gebruikt. Hier staat Kota's rechtstreeks gemporteerd vanuit Lapland, zoals de Hiki Sauna, de Valehdella Sauna en de Tank Savu. Voor elk wat wils dus. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage? Wat wordt uw verwenmoment?