bowlen scheveningen aanbieding

dit jaar: Mare Satter (47 loten Chelsey Pronk (39 loten) en Nina Schouten (28 loten). De tijd moet nuttig besteed worden. Uitslagen Foto's december 2017.O.S. Het complex wordt op 9 november officieel geopend. Augustus 2008 Wisseling van de wacht bij het bestuur In verband met verhuizing naar elders moest Marrigje Hartman haar functie als algemeen bestuurslid opgeven. De dag en de locatie daarvan blijft hetzelfde (maandag in De Parachute). Nu ze vertrekt verliezen wij een geweldige vrijwilliger die altijd klaar stond voor haar leden. Er sportways kortingscode is veel animo voor de freerunlessen. Die ene les vindt plaats op vrijdag in De Parachute van 17:30-18:30 uur. Jaarlijks wordt er een ringenzwaaidag georganiseerd in Delft, een dag met workshops en wedstrijden.

Met het diploma van de Kwalificatie Structuur Sport (KSS) niveau 2 Assistent Leider Gymnastiek opleiding van de kngu mag je een turndocent assisteren tijdens de les. Het thema is dit jaar: beach party! Joke, bedankt voor je inzet al die jaren!

Ipad air 2 aanbieding, Jump xl rotterdam aanbieding,

Als je ook wilt komen, vul dan het strookje onderaan de brief die je hebt meegekregen in en lever dat in op de disco. Routebeschrijving naar sporthal Wasbeek, Van Alkemadelaan 12, 2171 DH Sassenheim (telefoon: Vanaf de autosnelweg A44 richting Amsterdam afrit Sassenheim, rijden tot het centrum (voor u staat een kerk). En veel succes met je eigen les! Genteresseerden (van 14 jaar en ouder) voor hungry nl korting de springlessen zijn trouwens altijd welkom om eens een keertje te komen kijken: Jongens springploeg op dinsdag.00-19.00 uur in De Driemaster Meisjes springploeg op dinsdag.00-20.00 uur in De Driemaster Klik hier voor een foto-impressie. Heb je nog specifieke vragen over de Zumba-lessen? Uiteindelijk hebben negen SOS-deelnemers mee gedaan aan de wedstijden en zijn daar 1e (Amber Wanner 5e (Mirthe Garrelds 7e (Samuel Bloemdaal) en 10e (Eveline van Brussel) geworden. Lessen van Femke Volwater op woensdag in De Driemaster: Omdat de lessen in De Driemaster uitgebreid gaan worden, zullen na de zomervakantie de lestijden aangepast worden. Zij kon haar drukke werk helaas niet meer combineren met het lesgeven. Haar leden eenmalig de mogelijkheid om de nieuwe broekjes tegen de aantrekkelijke actieprijs van EUR 9,95 (normale prijs EUR 14,95) aan te schaffen. Het Univé Gym Gala 2004 vindt plaats op: Vrijdag 12 november in Eindhoven (Indoor Sportcentrum) Aanvang.00 uur Zaterdag 13 november in Amsterdam (Sporthallen Zuid) Aanvang.00 uur Zondag 14 november in Amsterdam (Sporthallen Zuid) Aanvang.30 uur september 2004 Vervangster voor Joke van Polanen. Torn, student Sport en Bewegen, komt stage lopen bij.O.S. Mei 2007 Springdemo tijdens OW op 13:00 uur Twee jaar geleden ook zo genoten van de springdemonstratie van Sebastiaans jongensgroepen op de OW?