glasmuseum leerdam korting

voor kinderen. Ja, er zijn allerlei mogelijkheden binnen de bestaande activiteiten en arrangementen. Cruisen door Amsterdam met 40 korting. Overnacht 2 nachten in Hotel Monastère Maastricht (voor 255,-). Kijk voor meer informatie op /waterwolf. Zo kun je er deze zomer voordelig op uit. Ook worden er in het Glasmuseum diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals tekenwedstrijden en workshops. Verrassend Rockanje aan Zee, 2,50 korting Op 24, 25 en 26 augustus opent Landgoed Olaertsduyn in Rockanje haar deuren voor de tweede Zomer Fair! (Bel vooraf met reserveringen voor goede afspraken.) Let op: het museum is door de klassieke architectuur van het gebouw niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen breder dan. Bij aanschaf van een entreeticket van Dinoland krijgt de Vriendin-lezeres een gratis stoere katoenen tas op vertoon van de Vriendin Zomerspecial (pagina 27).

Korting bij Nationaal Glasmuseum en Glasblazerij. Vloeibaar glas wordt omgevormd t ot iets moois in Glasblazerij Leerdam. In het Nationaal Glasmuseum worden het hele jaar door afwisselende tentoonstelling en georganiseerd. Hedendaagse en experimentele tentoonstellingen.

4,- korting op combikaart Nationaal Glasmuseum en Glasblazerij
Korting bij Nationaal Glasmuseum en Glasblazerij Rivas
Plan je bezoek Nationaal Glasmuseum
Nationaal Glasmuseum Korting 2018
Nationaal Glasmuseum/De Glasblazerij, een leuk dagje uit - Anwb

Zolang de voorraad strekt. Ja, afhankelijk van de exposities worden er kinderactiviteiten georganiseerd. De tentoonstelling gaat breed in op Art Deco. Met 20 korting naar Batavialand. Voor overige voorwaarden, zie onze bezoekvoorwaarden: bezoekvoorwaarden-gedeponeerd Prijzen Glasmuseum Glasblazerij Combikaart Volwassenen 9,00 8,00 14,00 0 t/m 5 jaar, Museumkaart Gratis Gratis Gratis 6 t/m 12 jaar, CJP en studenten 7,50 6,50 12,00 Gezinspas (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 18 jaar) 24,50 21,50 42,50. Gratis katoenen tas bij Dinoland In Dinoland Zwolle leven meer dan honderd dinosaurussen! Bekijk de tentoonstelling en ga zelf aan de slag in de glasblazerij! Boek via /rondvaart-amsterdam met de code vriendinlovers.

Vrijuit korting anwb
Toverland kortingsbon
Rotterdampas korting
Hbo korting