studenten ov korting vakantie meereizen

Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e pinksterdag, 2e pinksterdag, 1e kerstdag en 2e kerstdag. Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Studenten week OV-chipkaart vakantie, heb je een weekabonnement, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Als je in Nederland een (deel van je) traject reist met.studenten ov korting vakantie meereizen

In de vakantieperiode reis ik dankzij mijn studenten ov zelf met 40 korting.
Nu vraag ik mij af of ik iemand anders nog meereis korting kan.
Ook voor de studentenkaart geldt dus dat de Samenreiskorting ook in de zomermaanden.

Heb je een vouwfiets? Lees er meer over via de onderstaande links. Tijdens de herfstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Klaar met je MBO, HBO of Universitaire studie? Dan kortingscode delonghi kun je altijd nog je fiets mee nemen. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Let op, het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's.

Of en wanneer je studentenreisproduct geldig is hangt af van welk type reisproduct je hebt. Je hoeft dus alleen saldo op je OV-chipkaart te zetten ials je doordeweeks gaat reizen met je weekend. Er zijn tijdens de voorjaarsvakantie geen feestdagen en dus geen uitzonderingen op de geldigheid van je studentenreisproduct.