klimrijk veldhoven korting

varieert van 110 tot 200 meter. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Klimrijk Brabant en andere kortingen mist! Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Klimmen is mogelijk vanaf.30 meter op de 5 hoofdroutes. Op de hoogste route hang je 10 meter in de lucht!

Er zijn 2 parcours met 9 hindernissen. Zo zorgt Klimrijk voor een mooi en gezond bos. Verlopen kortingen voor Klimrijk Brabant, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Je maakt dan niet alleen kans op mooie (geld)prijzen, maar steunt ook vele goede doelen.

Yaya kortingscode
Blokker kortingscode
Beekse bergen korting veronica
Lidl kortingscode webshop

Dit parcours is onder begeleiding en op een hoogte van 1,5 meter. Mis geen Klimrijk aanbieding! Bovendien word je begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Bij de totstandkoming van het bos zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, ontsnap je uit escape rooms, cross je door de bossen met een Gokart en beleef je nog veel meer activiteiten! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Sluit je gratis aan en ontdek Klimrijk Brabant voor een onverslaanbare prijs.