zoo antwerpen korting met trein

klimmen en klauteren in de enorme speeltuin achter het pingunverblijf. Vergeet de koalas, het rifaquarium en de Vlindertuin niet! Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring. Gewoon lekker dieren bekijken. Bij Zoo Antwerpen is iedereen welkom om te genieten van de natuur en een onvergetelijke dag te beleven!

Doe nu je voordeel met de B-Dagtrip, zOO Antwerpen. Naar, zoo Antwerpen met de trein? Koop nu uw treinticket naar. Antwerpen bij NS International.

Waterlelie korting, Bloomon korting belgie, Q wash den bosch korting,

Flaneer door deze groene oase en vergaap je aan de historische architectuur. Het is het ideale rustgevende dagje uit, waar korting la place ontbijt je even aan niks anders hoeft te denken. De bouw van het park en de oude architectuur die u terug kunt vinden, zorgt voor een romantisch karakter. Loop door naar de Buffelsavanne waar buffels en vogels vreedzaam samenleven. Met de trein naar Antwerpen is de ideale manier om uzelf eens lekker te laten verwennen. Ja, ik ga akkoord, nee, niet akkoord. Geniet van de gekleurde fl amingos op het Flamingoplein. De dierentuin van Antwerpen wordt jaarlijks door vele groepen, scholieren en bedrijven bezocht. Maak uw keuze en eet een lekkere hamburger, een maaltijdsalade of pasta en kom weer op krachten om verder te genieten. Zoo Antwerpen beschikt over meerdere eetgelegenheden. Wandel tussen de gorillas en chimpansees in de nieuwe Mensapenvallei.