triavium korting

meer 02 / 11 / 2018. Vergeet ons ook niet te volgen. restaurant ROC Nijmegen, je kent vast het grote grijze gebouw bij het station wel, ROC Nijmegen. En natuurlijk kan je je diner afsluiten met een heerlijk toetjesbuffet! Lees meer, scholen, kom schaatsen met je klas of de hele school. Ze hebben verschillende keukens gebaseerd op allerlei landen uit de wereld zoals Japans, Spaans, Chinees-Indisch, Amerikaans, Italiaans en ga zo maar door. Groepsuitjes, van schaatsclinic tot winterspelen en van funcurlen tot een ijshockeyclinic!

Het is een plek waar shorttrackers, lange baan schaatsers, kunstrijders en ijshockeyers zich helemaal in hun nopjes voelen (of beter gezegd sterk in hun ijzers voelen).
Triavium vind u drie verschillende ijsbanen: een ijshockey veld, een funbaan en natuurlijk de 400m ringbaan om baantjes te trekken.
Triavium organiseert zeer veel verschillende activiteiten voor bezoekers zoals clinics, wedstrijden en speciale arrangementen voor kinderen met Piwie de mascotte.

Maar het restaurant zit ook op een geweldige locatie aan de kortingsbonnen hermitage Waalkade. Maar gelukkig denken deze restaurants daar anders over! Dit 3-gangen menu kost maar 17,25! En daar houden wij als studenten van! Je krijgt namelijk op vertoon van je studentenpas heerlijke korting. 26 / 10 / 2018, iJshockeywedstrijd Devils Geleen, bezoek eens een ijshockeywedstrijd. Schaatsen en fun op de prachtige kunstijsbaan van Nijmegen. Lees meer 04 / 11 / 2018, iJshockeywedstrijd Devils Zoetermeer. Lees meer, norenrijders, kom schaatsen op de speciale uren voor norenrijders en meet je rondentijden. Wereldkeuken Triavium, heb je een keer net wat meer geld over en zin om lekker uitgebreid te dineren? Prijs/kwaliteitverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, selecteer je gezelschap - optioneel, registreren. Hier krijg je namelijk op vertoon van je studentenpas 10 korting!

Hier draait het om de studenten. Bekijk dan onze blog over waar jij het beste een drankje kan doen in Nijmegen. Je studentenpas is natuurlijk voor het gebruik op school. Boek en doe mee. Triavium organiseert zeer veel verschillende activiteiten voor bezoekers zoals clinics, wedstrijden en speciale arrangementen voor kinderen met Piwie de mascotte.