museumjaarkaart 50 korting

8,50, volwassene 9,95, senior 9,25, museumjaarkaart niet geldig, nappas 15 korting. De volgende toegangskaarten zijn niet geldig voor de Hortus: 65 kaart Museumjaarkaart Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) Wijzigingen voorbehouden U kunt bij ons pinnen Mededeling bestuur sbgh Voor de exploitatie van de Hortus is ruim.000,- per maand nodig. Deze jaarkaarten zijn het hele seizoen (1 april t/m 31 oktober) geldig.

Per 1 juli is in ons museum " de museumjaarkaart " geldig. Buslijn 102 van Amersfoort naar Apeldoorn.v. De individuele kaart is een persoonlijke kaart en geeft de houder recht op toegang, deze kaart kost 15,00.

Gratis, u kunt ook een kadokaart kopen bij de receptie voor eenmalige toegang tot de Hortus. Via de A1 (afslag 15) of einde A30: borden Nijkerk/Terschuur volgen (N301). Persoonlijk lidmaatschap 17,50, gezinslidmaatschap (inclusief (klein)kinderen) abonnement komt op twee namen te staan 32,50, de abonnementen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Hortus. Als VSM-reiziger betaalt u een gereduceerd tarief van 7,50. Voor een fiets moet u wel een fietskaartje kopen op het stationskantoor van Beekbergen of bij de conducteur op de trein. Ja, in alle stoomtreinen rijdt een restauratierijtuig mee waar u terecht kunt voor een drankje en een kleine versnapering. Op dinsdagmiddag zijn twee gidsen aanwezig om de bezoeker te informeren over de gebouwen, ambachten, gewoonten en gebruiken uit de tijd tussen 1900 en 1950. Kunnen we eten en drinken in de trein? De Hortus ontvangt geen subsidie van overheidsinstanties. Daarbuiten is het Museumstation Beekbergen alleen toegankelijk voor bezoekers op afspraak en/of onder begeleiding van een medewerker van de VSM, het is niet toegestaan op het emplacement te fietsen. Bij de conducteurs op de stoomtrein en in het stationsgebouw in Beekbergen is het mogelijk om te betalen met PIN. Onze grassen, gebouwen en gewassen worden niet graag als toilet gebruikt.

Met korting naar lion king
Kortingscode examentraining.nl
Met korting naar zoo duisburg