walibi belgium aanbieding

om in de rij bij de kassa te staan? Calamity Mine, de Calamity Mine is een typische mijntreinachtbaan. De Speed of Sound geeft je nog weer een heel ander gevoel: een muzikale rit waarbij je niet alleen vooruit maar ook achteruit rond raast. De wildwaterrivier Radja River bedwing je met je broers en zussen, papa en mama én opa en oma want er kunnen tot 12 personen in de bootjes. Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

Walibi Belgium korting 2018 Korting, walibi Belgium entree, tickets, kaartjes en aanbiedingen online - oktober 2018. Alle aanbiedingen en kortingsacties, walibi op een rij bij. Walibi Belgium met korting! Bespaar met 6, walibi kortingscodes.walibi belgium aanbieding

Holland als, walibi Belgium.
Naar nieuwe kortingscodes en aanbiedingen, zodat jij bij, walibi korting.

Kinderen zonder rijbewijs kunnen rondrijden in hun eigen auto, maak een ritje in de trein of stap op het vliegtuig. Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Walibi gratis acties, voordeelbonnen Walibi en aanbiedingen voor een dagje Walibi Holland. De Weerwolf is overigens de enige houten achtbaan in Belgi! Rond Halloween is het park geopend tot.00 uur. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga je rechtsom, dan kan je meteen in de Vampire of de houten achtbaan de Weerwolf. Entreeprijs Walibi Holland Tot 6 jaar gratis entree.