apenheul tickets met korting

juist pas na 14:00 uur naar het park komt. In het park kom je overal handige spottips tegen, zodat je er niet én hoeft te missen. Ook bestel je eenvoudig leuke extras zoals de handige apengids, een spotpakket of een Apenheul betaalpas (voor 25,- krijg je een pas met een tegoed van 30,-) waarmee je af kunt rekenen bij de horecapunten en souvenirwinkel in de Apenheul. Groepskorting, groepen van minstens 20 personen krijgen altijd 2,50 extra korting op hun entreetickets. Volwassenen betalen hiervoor 39,- en kinderen van 3 tot en met 12 jaar 27,50.

In de webwinkel wordt de korting automatisch verrekend wanneer je 20 of meer tickets selecteert. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. De Rotterdamse fotograaf Wim Mager kocht in de jaren zestig twee dwergaapjes in de dierenwinkel.

Laat dan hieronder een bericht achter. Leef je uit kortingscode fietskledingvoordeel.nl als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. Daarmee bespaar je kostbare tijd, want je hoeft bij aankomst niet achteraan de rij voor de kassa aan te sluiten. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op: Locatie, apenheul,.C. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Dankzij deze aantrekkelijke acties kan de korting oplopen tot maar liefst 7,50 per ticket. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je zon 300 apen. Met een seizoenkaart krijg je het hele seizoen lang onbeperkt toegang tot. Het principe was simpel: mensen beleven meer plezier aan dieren als de dieren het naar hun zin hebben en lekker hun gang kunnen gaan.

Bergfreunde kortingsbon
Nike huarache korting
Knip en go kortingscode
Guess nieuwsbrief korting