ns studenten ov weekend korting

bepaalde reis. Een studente voorziet haar chipkaart van het reisrecht. 23 Regionaal bewerken Het aanbod verschilt per regio en/of vervoerder. Het elektronische hart bevindt zich tussen twee dunne kunststof folies. Wordt de reiziger, wegens een verstoring of werkzaamheden, gedwongen een omweg te maken, dan moet hij onderweg niet uit- en inchecken. Traject Vrij: Vrij reizen op een vast traject.

Kortingscode booking.con
Korting aqua mundo huttenheugte

Soms zet men vr men op reis gaat een speciaal tarief op de OV-chipkaart, bijvoorbeeld eerste klas of samenreiskorting. Op deze kaartjes staat dat er in- en uitgecheckt moet worden, maar vaak werkt dat niet. 21 Nog voordeliger is het abonnement Kids Vrij, men betaalt alleen voor de OV-chipkaart (op naam van het kind) en er moet een volwassene meereizen. In de overgangsperiode werd de prijs van een enkele reis verlaagd en de prijs van een retour navenant verhoogd. Dit treinkaartje kan sinds april 2015 bij NS tot 8 dagen vooruit worden aangeschaft. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. Bij toegangspoortjes is er alleen een wachttijd indien men na in- of uitchecken niet door het toegangspoortje gaat lopen en de wachttijd opnieuw gaat in- of uitchecken. Een reis begint op het moment van inchecken en eindigt 35 minuten na het uitchecken. Dit gebeurt als bij het in- of uitchecken het saldo negatief dreigt te worden. Bezoek aan een bus is niet gratis: wie in een bus incheckt, ontdekt dat hij in de verkeerde bus zit en weer uitcheckt, betaalt een minimumtarief, al heeft de bus geen meter gereden. Niet alle reizigers vragen hun geld terug.ns studenten ov weekend korting

Een studenten OV-chipkaart is een OV-chipkaart met het studentenreisproduct dat studenten ontvangen wanneer ze recht hebben op studiefinanciering.
Kan je een gratis OV-chipkaart krijgen?
Een gratis OV-chipkaart bestaat helaas niet meer, wel de mogelijkheid om gratis te reizen met je OV-chipkaart.
Klaar met je studie?
Wij hebben een cadeautje voor.