sauna geldrop openingstijden

tevens voorzien van een sauna en stoombad, waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Babyzwemmen (Knuffelzwemmen waarbij je kindje fotokoch korting zich op een speelse manier vertrouwd gaat voelen in het water. Binnen een uurtje ben je bij Toverland. Voor de actieve senior heeft Laco. Voor aanvang van de zwemlessen nodigen wij je uit voor een introductiebijeenkomst, waarna je een zwemlespakket ontvangt. Laco biedt meer, sauna Stoombad, kinderfeestje.

Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage.
Deze spa heeft alles!
Het binnenbad heeft een peuterbassin, wedstrijdbad, koud bad, bubbelbank en een sauna met stoombad.
Buiten vind je een peuterbassin, wedstrijdbad.

Ben je met de auto? Onze buitenzwembaden bieden het hele gezin gegarandeerd een hele dag plezier; peuterbassin, duikplank, glijbaan en een zonnige ligweide zorgen ervoor dat iedereen geniet. De karakteristieke, sfeervolle lang gevel boerderij verbergt een bijzonder sfeervol café-restaurant. Rondom ons recreatiepark bevinden zich prachtige fietsroutes, langs verstilde boerderijen en schilderachtige landwegen.

Restaurant de Boswachter gelegen. Eigen producten, merken en diensten toevoegen. Voor de allerkleinsten verzorgt Laco. Het prachtige Heeze, maar ook andere delen van de Brabantse Kempen zijn op fietsafstand van ons recreatiepark gelegen. Vooraan op ons park. Aanbod zwemmen bij Laco, binnenzwembaden.

sauna geldrop openingstijden