kortingscode hengelsport vught

op Carp Zwolle. Neem hiervoor contact op met klantenservice, klik hier. De producten gaan van kleinmaterialen tot aan de grootste producten zoals bivvys. Dit is een natuurlijk product met antibiotische werking. Tijdens de beursdagen zullen alle bekende, maar ook onbekende merken haar nieuwste en meest innovatieve producten tonen. Meer info over Fishery Steffan bekijk je in onderstaande promo-video of op de website en de Facebookpagina. Op onze stand kun je terecht voor onder andere onze toffe merchandise, het KWO Membership, advies over je visserij, een foto met Michiel, Mark of Luuk en natuurlijk voor een gezellig praatje! Uiteraard kan hengelsportgigant Fox niet ontbreken op een beurs als deze.

Dream Baits koppelt deze lancering aan 3 toffe beursacties! Klik hier voor meer info over At Messaoud Carp Care Propolis van Pro Line De Nederlandse firma Pro Line heeft sinds kort het middel Carp Care in haar assortiment. Dit om het geheel attractief te maken, maar ook zodat een karper voldoende van dit aas kan eten om de positieve werking van het aas te ondervinden en terug te komen naar de voerstek.kortingscode hengelsport vught

De Karperwereld actie geldt op de gezamenlijke webshop van Hengels port Utrecht, Hengelsport Vught, Hengelsport Tiel en Hengelsport.
Fauna Hengelsport is de grootste hengelsportspeciaalzaak van Nederland.
Zowel in d e winkel in Raamsdonksveer als in de webshop, is een gigantisch.
Dé Roofvis is met Dé Roofvis magazine, en ons event Visma, het online platform voor de roofvisser.
Altijd op de hoogte van het laatste.

Fleurdirect kortingscode
Bto.eu kortingscode

Ook wij van KWO zijn uiteraard aanwezig op de beurs met een groot team van ervaren vissers. Een nieuwe versie van de Shot on the Hook rubber kon dan ook niet uitblijven! Solar Tackle presenteert de SP Range Solar vertelt: Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen, is Solar Tackle hard bezig om na een aantal moeilijke jaren weer terug te komen aan de top. De Candy Nut Crush was in 2017 én van de best verkopende Nash boilies! De mannen van Successful Baits spreken ook Nederlands en Engels! De Fox stand: Leuk en leerzaam!