sanadome nijmegen korting

kan Sanadome bereiken. De nieuwsbrief wordt gemiddeld twee keer per maand verzonden. Sanadome Hotel Spa Nijmegen, weg door Jonkerbos 90 6532 SZ Nijmegen, nederland. Donderdag 15 november 72,50.p. Dinsdag 13 november 72,50.p. Geniet dag van een dagje wellness bij Sanadome en sluit de dag af met een Spray Tan behandeling. Hotel Sanadome en Thermen Sanadome zijn rolstoel toegankelijk, de gastenruimtes zijn drempelvrij en er zijn meerdere (til)liften aanwezig. Leuk om te weten is dat de oorspronkelijke naam Asklepion. Sauna voor mensen met een beperking Wij vinden dat wellness voor iedereen toegankelijk moet zijn.sanadome nijmegen korting

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze.
Alle aanbiedingen en kortingen voor een dagje, sanadome in, nijmegen vindt.
Betaal nooit meer teveel voor een dagje, sanadome Nijmegen.
Aanbieding Sanadome Via de webwinkel van AD nu tijdelijk 19 korting op een bezoek aan Sanadome.

Sanadome Groupon en Sanadome Vakantieveilingen, wil jij met korting naar Sanadome in Nijmegen? Er staan comfortabele ligbedden in de prachtige thermentuin en er is een groot thermaal buitenbad. In 1989 werd het kuuroord ontwikkeld als verlengstuk van het ziekenhuis zodat mensen hier konden gaan kuren. Dus hou gewoon goed. Gelukkig is het gelukt Sanadome te behouden en verder te ontwikkelen en is het uitgegroeid tot een wellnessresort met vele faciliteiten. Bij Sanadome is het namelijk altijd badkledingdag, 365 dagen per jaar. Openingstijden: Thermaal binnenbad: dagelijks van 09 tot.30 uur. Dinsdag 6 november 72,50.p.

Donderdag 1 november 72,50.p. Zondag 28 oktober, extra voordelig 60,00.p. Dus ook voor mensen met een beperking. Het was een project van de Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij (GOM verzekeraar VGZ, TDC (het moederbedrijf van kuuroord Thermae 2000) en het CWZ.

Xenos korting spiegels, Eucerin kortingscode, Domino's kortingscode,