vgz korting bij jaarbetaling

voldoen. Zorg en Zekerheid: 2 (was 3). CZ CZdirect: 2 (was 3). De vraag is natuurlijk: is het slim om de premie ineens voor 12 maanden te betalen. . Maar als de mogelijkheid er is, is dit interessant. Als we deze premie x 12 vermenigvuldigen is de jaarpremie 1131. Dan krijgt u een korting van. Voorbeeld, bert en Marleen hebben beiden een zorgverzekering bij Verzekeraar X en betalen maandelijks 260 euro aan premiegelden. Je hebt op deze manier een kleine extra besparing. Dit betekent dat u tot 385 zelf betaalt voor zorg vanuit uw basisverzekering. In de zorgvergelijker van is het mogelijk om een vergelijking te maken op basis van een jaarbetaling.

Sommige zorgverzekeraars geven in 2017 een lagere korting, omdat de rente is gedaald. Op dit moment is de spaarrente historisch laag. Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten, geboortedatum: Geslacht: Man Vrouw, postcode: Bij het aanvragen van een nieuwe zorgverzekering heb je de mogelijkheid om de zorgpremie in én keer te betalen. Sommige verzekeraars geven namelijk een korting van 3 op de premie.

Afhankelijk van de verzekeraar varieert deze korting tussen de 1 en 3 procent voor de basis- én aanvullende verzekering. Daar geven we graag antwoord op: De premie voor 12 maanden bij elkaar is een kortingscode pathe bioscoop serieus bedrag. De jaarpremie is inclusief een korting van 1 bij betaling vooraf en onder voorbehoud van afrondingsverschillen. Zorgvergelijker: Vergelijk met jaarkorting » Jouw voordelen bij Tot 12 korting via ons collectief Beste zorgsite 2016 Snel simpel aanmelden Gratis overstapservice Lees meer over: Zorgverzekeringen. National Academic, oHRA, oNVZ 2, oZF Achmea 2, pMA Zorgverzekering 2, pNOzorg 2, pro Life 3 Promovendum Sallad Stad Holland 1 Studenten Goed Verzekerd 3 UnitedConsumers Univé 1 VGZ 1 VvAA 2 zekur ZieZo Zilveren kruis 3 Zilveren Kruis 3 Zorg en Zekerheid 2 ZorgDirect. Daarbij is het maandbedrag voor veel mensen al hoog genoeg. Waarom per jaar betalen? De premie van 12 maanden kan snel oplopen tot boven.000. Dit komt neer op een besparing van ongeveer 16 euro per jaar voor een doorsnee basisverzekering. Je krijgt in deze periode een vast rente, die vooraf wordt afgesproken.