new york pizza korting september 2018

omvangrijk keuzemenu met tientallen knopjes. Doe dit met name lopend en met de metro, ik kan je garanderen dat je op deze manier de stad pas echt goed leert kennen. Ooit heb ik immers ook geleerd dat goedkoopduurkoop. Doordat we geen accijns op kerosine, een zeer vervuilende brandstof, heffen kan ik voor 69 euro naar Milaan vliegen, bijna net zo duur als met de trein van Winterswijk naar Den Haag. Dus ik verlaat dit leven als een weinig duurzaam gifbeltje. Dat heb ik meteen gedaan toen ik trots thuiskwam met mijn schat. Waar ik de laatste tijd een beetje moe van word zijn aanbiedingen middels advertenties waarbij het enige dat lijkt te tellen is de prijs. Rust eventueel heel even in het parkje ernaast of de stoeltjes in het midden van de weg(!) en loop daarna verder naar het zuiden richting Union Square en vanuit daar verder zuid naar Washington Square Park. brult een MediaMarktkoopman vanaf mijn tv-scherm de kamer.

Vanish kortingsbonnen, Carpetright korting zaterdag, Most wanted kortingscode juni 2018, Movie park kortingscode,

Vervolgens beland ik in de kist en dan begint de volgende ellende: ik vergiftig kruidvat 25 korting speelgoed de omliggende grond zodanig met deze stoffen plus alle residuen van de medicijnen die ik heb moeten slikken om de opgelopen ziektes te bestrijden en gezond te worden of te blijven. Maar toen ik de vijfde lekke band op rij had, dacht ik toch even: zou ik misschien even de pas moeten inhouden? Leuk extraatje, hou je van griezelen, op het einde van het eilandje (zuidpunt) staat een oud psychiatrisch ziekenhuis wat voeger in gebruik was maar ooit is afgebrand. Mijn voormalig lichaam slaagt er niet in te composteren en tot voeding te dienen voor de volgende generaties. Je kunt hier ook lekker langs het water lopen met uitzicht op Lady Liberty (die je beter gaat zien tijdens de cruise) en je kunt wat drinken in het barretje naast Battery Gardens.

Dan krijg je een rijk bodemleven dat voeding geeft aan de planten. Tegenwoordig staan er op Times Square overal tafeltjes en stoelen ineen soort terrasvorm. 21u: Neem taxi naar Mulberry Str.